Tilat 
Myllyn Kissahoitolan tilat ovat avarat, valoisat ja viihtyisät. Huoneiden etuseinämät ovat verkkoa, joten kissa näkee hoitolan sisätiloihin. Huoneissa on tasoja eri korkeuksilla ja raapimapuu kynsien hoitoa varten. Ikkunasyvennykset kuuluvat asukkaiden mieluisimpiin oleskelupaikkoihin, korkealta on mukava katsella ulos. Kissahoitolan huoneiden väliseinät ovat äänieristetty ja huoneiden välillä ei ole yhteyttä. Vastakkaisella puolella oleviin huoneisiin on matkaa noin 2,5 m. Huoneissa on normaali huonekorkeus. Jokaisessa huoneessa on lämpöpatteri.
Kotoa saa tuoda mieleiset pedit ja lelut (roikkuvia leluja varten on kiinnityskoukut).

Majoitus vaihtoehtoina on yksiöitä noin 4 m² suuruisia joita on 6 kpl, yksi noin 6 m² huone ja kaksi 10m² suuruista huonetta joista toisen saa liitettyä kissanluukulla 4 m² huoneeseen näin tilaa tulee 14 m². Kaksiot koostuvat kahdesta yksiöstä joiden väliseinästä avataan kissanluukku. Lisäksi on erillinen huone joka on suuruudeltaan 10m².
Ulkotarhoina on katettu rakennus noin 13 m² joka on käytössä myös lumien aikaan. Pikkutarhassa viihtyy parhaiten parvekkeilla ukoilevat kissat, sillä on kokoa 4,5 m². Lisäksi on vielä 8,5 m² ulkotarha. Ulkotarhoihin on päivittäinen kuljetus kantokopilla.

Kaksioilla olemme pyrkineet luomaan hoitoajaksi lajityypillisesti paremmat oltavat, ruokailu ja toilet ovat eri huoneissa. Jos kaverilta haluaa rauhaa voi mennä toiseen huoneeseen.
Hoitolassa on koneellinen ilmanvaihto ja valvontaeläinlääkäri on tilat tarkistanut kesällä 2018
 
Facebook-sivuilla on kuvia ja kuulumisia ja ne näkyy vaikka et ole kirjautunut palveluun.
Instagram-sivuille saatta kuvia myös ilmestyä. 

                             

   
   

Myllyn Kissahoitola, Paininpuuntie 11-13, 18100 Heinola » Kartta, posti@myllynkissahoitola.fi