Kissan hoito

Hoitoon kuuluu kuivaruoka, ruoka-astiat, hiekkalaatikko ja hiekka. Kissalle mieleisen märkäruuan voi tuoda samoin muutikin ruuat. Asiakkaan kanssa seurustellaan ja turkki huolleetaan tarpeen mukaan, sekä muut pienet hoitotoimenpiteet kuuluvat hintaan.

 

Kissahoitolan päivä alkaa (nillä kissoilla joilla lupa) ulkoilulla, sisälle jäävät kissat saavat aamuruuan, häkit siivotaan ja vedet vaihdetaan. Kissoilla on aamuisin paljon asiaa. Päivällä ulkoilijat haetaan sisälle ja heitä odottaa putastut häkit ja ruoka. Illalla sitten uusinta kierros. Kukin kissa saa hänelle sopivan kohtelun. Vanhemmille kissoille pelaa nostopalvelu ikkunalaudalle ja siinä sitten katsellaan mitä ulkona tapahtuu. Leikkisien kissojen kanssa leikitään ja hellyyden kipeät saavat silittelyä. Omaa rauhaa rakastavat saavat olla rauhassa.

Ulkoileviin kissoihin saattaa kesäisin tulla punkkeja joiden häädöstä omistaja vastaa. Punkkihäädön laittamista en velvoita.  -Poistan kyllä niitä jos satun huomaaman sellaisen tarttuneen kissaan.

Huoneistot on puhdistettu desinfiointi aineella joka kerta kun asukas vaihtuu.

-Nautin kissojen hoidosta ja yritän rakentaa jokaiseen hoidossa olevaan kissaan luottamussuhteen, joskus vaaditaan enemmän sitkeyttä sen saavuttamiseen-

Ennen kissan tuomista kissahoitolaan, voit tulostaa ja täyttää hoitosopimuksen. Lomakkeen voi täyttää myös paikan päällä.

Rokotukset tarkastetaan ja niiden on oltava voimassa. Kissalla ei saa ollaa tarttuvaa tautia. Vaadittavat rokotukset: kissarutto, kissanuha.

 
Hoitolan ruokana on:
 

Myllyn Kissahoitola, Paininpuuntie 11-13, 18100 Heinola » Kartta, posti@myllynkissahoitola.fi